Previous slide
Next slide

PREUZMI KATALOG

Zašto investirati u Trebevic hills?

NAJBOLJA PRILIKA ZA INVESTICIJU I POVRAT VAŠEG ULAGANJA 
Trebevic Hills projekat je unikatan u smislu dizajna, lokacije, koncepta, i vodeći je
projekat u apartmansko hotelskom investicijskoj ponudi bogatih sadržaja i
pogodnosti svojim investitorima na Olimpijskoj planini Trebevic sa panoramskim
pogledom na Grad Sarajevo .

POVRAT ULAGANJA PRI PREPRODAJI APARTMANA
Mogućnost povećanja cijene i do 30% do okončanja izgradnje projekta.

POVRAT ULAGANJA PRI IZNAJMLJIVANJU 
Za naše investitore u jedinice za najam imaćemo poslove iznajmljivanja (time
sharing) preko hotelske službe s povratom ulaganja od 5 do 7% na godišnjem nivou.
Stanovi su po strukturi studio, jednosobni, trosobni, dvoetažni penthouse, od 35m 2 do
210m 2 . Penthouse apartmani mogu biti sa tri spavaće sobe i dnevnim boravkom.
Postoji mogućnost i kreiranja većih jedinica na zahtjev kupca. Planirani rok za
završetak objekta je do Septembra 2026. godine. Obzirom da će se stanovi i
apartmani knjižiti i prodavati kao poslovni apartmani/stanovi, pravna lica ostvaruju
pogodnost korištenja ulaznog PDV-a u iznosu od 17%. Stanovi su opremljeni
opremom premium kvaliteta, po funkcionalnom sistemu „ključ u ruke“.

Zašto investirati u Trebevic hills?

Vlasnik stana ima mogućnost da, ukoliko izrazi želju, bude dio hotelskog sistema, pod uslovima koji su propisani posebnim Ugovorom o izdavanju nekretnine posredstvom hotelskog servisa. Da bi ispunio uslov za ulazak u hotelski sistem, vlasnik stana će biti u obavezi da stan opremi u skladu sa predviđenim standardima i dizajnom koji propisuje hotel Trebevic Hills, i to posredstvom hotela uz detaljnu specifikaciju kompletne opreme i inventara neophodnih za kategorizaciju.

Za opremanje stanova, hotel će blagovremeno vlasniku dostaviti ponudu koja će kasnije biti sastavni dio ugovora o opremanju apartmana između hotela i vlasnika stana.

Hotelski dio Trebevic Hills se obavezuje da ponudi poseban ugovor vlasnicima apartmana, o uslovima izdavanja nekretnine posredstvom hotelskog sistema, kojim će biti definisani svi detalji i međusobni odnosi u izdavanju.

Zašto investirati u Trebevic hills?

Vlasnici svih stanova (u i van hotelskog sistema) imaju obavezu plaćanja tehničkog održavanja apartmana, što će preciznije biti definisano ugovorom o tehničkom održavanju. Tehničko održavanje uključuje održavanje unutrašnje komunalne infrastrukture, čišćenje i održavanje kompleksa, obezbjeđenje kompleksa i opšti nadzor oblasti i zaštitu od požara, usluge održavanja zajedničkih zelenih površina i zelenila, dezinsekciju i deratizaciju zajedničkih prostorija, pokriće osiguranja od odgovornosti zajedničkih prostorija, administrativne i druge usluge. Vlasnici svih stanova nemaju mogućnost da narušavaju izgleda i ugleda objekta, zatvarajući balkone/terase, ugrađivanjem bilo kakvih vanjskih uredjaja poput klima itd.

Posebnim ugovorom o zajedničkom izdavanju stanova definisani su svi troškovi i podijeljeni na obaveze koje terete vlasnika i obaveze koje padaju na teret hotela.
Stanovi su toplom vezom povezani sa svim dijelovima hotelskog smještaja u objektu Trebevic Hills: direktnim ulazom u liftove iz garaža kompleksa, direktnom komunikacijom sa spa & wellnes centrom, bazenom, centralnim holom, restoranima-barovima i ostalim mnogobrojnim sadržajima (salon zabave, igraonica, itd.).