Previous slide
Next slide

PREUZMI KATALOG

O NAMA

Trebević Hills, stambeno-poslovni objekat kompanije Park Ruža d.o.o. sa upisanim kapitalom (16.500.000 EUR). Trebević Hills je projekt jedinstvenog izgleda i lokacije na Olimpijskoj planini Trebević, Sarajevo Bosna i Hercegovina sa unikatnim panoramskim pogledom na Grad Sarajevo i važećom građevinskom dozvolom broj B07-360-742-71-2/18. Nekretnina je predviđena za investitore koji mogu sebi priuštiti luksuzni smještaj za život ili iznajmljivanje stanova kao hotelski smještaj po standardima KurtSafir tokom cijele godine (dvanaest mjeseci). Stambeni dio objekta je prilagođen novim svjetskim luksuznim standardima življenja.

Projekt Trebevic Hills finansira investiciona kompanija KurtSafir Construction & Development Company (www.kurtsafir.com) koja posjeduje i veći broj luksuznih hotela Granada (https://www.granada.com.tr/en). Jedinstven i zahtjevan projekt razvio je iskusan tim za upravljanje kvalitetom koji uključuje generalnog direktora KurtSafira kompanije, gosp. Esata Kurta, te niz drugih stručnjaka za razvoj građevinarstva te stručnjaka u industriji apartmanskog hotelijerstva i stanogradnje.

Kompanija KurtSafir Construction & Development (KurtSafir) osnovana je prije 35 godina sa gosp. Kadirom Kurtom i gosp. Haci Osmanom Ucdanom. I danas, ne narušavajući tradiciju porodičnog biznisa, upravlja gosp. Esat Kurt kao generalni direktor KurtSafira. Kompanija je specijalizovana za izgradnju najsloženijih i najslavnijih objekata u Turskoj multifunkcionalnih kompleksa, stambenih i poslovnih nekretnina.

Tokom godina KurtSafir je priznati lider u oblasti stambene izgradnje: biznis, elitna, premium i komfor klasa te luksuznih hotela. Kompanija je dobila standard kvaliteta ISO 9001, što svjedoci o visokom standardu kvaliteta pružanih usluga i izvedenih radova na izgradnji objekata. KurtSafir stečeno iskustvo, korištenje visokokvalitetnih i modernih tehnologija koje zadovoljavaju evropske standarde kvaliteta. Naši građevinski projekti dobili su priznanje u profesionalnom i arhitektonskom okruženju. Svi projekti su izvedeni sa odličnim komforom i svojim izvanrednim, modernim dizajnom.

KurtSafir ima sopstvena finansijska sredstva da osigura izgradnju svojih objekata. Infrastruktura kompanije obavlja puni ciklus poslova od inicijalne analize zemljišta i prodajnog i marketinškog istraživanja do puštanja u rad izgrađenog objekta, projektovanja enterijera i upravljanja objektom. KurtSafir samostalno upravlja i održava sve izgrađene objekte i zapošljava preko 250 visokokvalifikovanih stručnjaka različitih specijalnosti sa sopstvenim voznim parkom građevinske opreme. Danas naša kompanija s pravom uživa reputaciju stabilnog i pouzdanog poslovnog partnera koji Vam omogućava da sa sigurnošću kao partner gledate u vlastiti budući razvoj nekretnina.